MónCastellbisbal
Castellbisbal ofereix un nou servei d’assessoria emocional per a joves

Des d’aquest mes de setembre la Regidoria de Joventut de Castellbisbal, en col·laboració amb les àrees de Sanitat i Salut Pública i el suport del programa Escolta Jove de la Diputació de Barcelona, compta amb un nou servei gratuït d’assessorament i acompanyament emocional adreçat als joves d’entre 12 i 29 anys que visquin o treballin al municipi.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir recursos al jovent per tal que puguin compartir preocupacions, dubtes, gestionar conflictes i adquirir habilitats personals i socials que els puguin ser útils tant a la vida laboral com estudiantil. En aquest sentit, la regidora de Joventut, Sílvia Fernández, ha explicat que l’objectiu d’aquest assessorament és el de “crear espais de confiança, on el jovent se senti escoltat i comprès, i on pugui expressar les seves necessitats i emocions”.

L’atenció que s’ofereix en aquest servei és confidencial, gratuïta i personalitzada. D’aquesta manera, en cas de detectar que algun jove necessita un suport més especialitzat o necessita l’assistència de professionals, serà derivat a altres plataformes o recursos on el puguin ajudar a millorar el seu benestar personal i emocional.

Tot i ser un servei orientat cap al jovent, el servei d’assessoria emocional també estarà disponible per a familiars que necessitin orientació i suport. Així mateix, també es donarà assessorament a professionals que treballen amb aquest col·lectiu sobre situacions que es poden trobar en el seu dia a dia.

Des del servei d’assessoria emocional per a joves també s’organitzaran xerrades i tallers educatius que tractaran temes d’interès pel jovent relacionats amb la salut emocional.

Horaris:

Aquest servei d’assessoria emocional estarà obert dilluns, dimarts i dijous de 16:00 a 19:00 de la tarda al Racó Jove. Les persones que vulguis ser ateses, hauran de demanar cita prèvia al correu [email protected]. A més, el servei també estarà disponible a la setmana a l’Institut Castellbisbal i a l’Institut Escola Les Vinyes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa