MónCastellbisbal
BeeSafe, l’app per connectar amb la Policia Local en només 15 segons

Alertar a la Policia Local de Castellbisbal en qüestió de segons d’un robatori, violència, assetjament o qualsevol altre incidència és possible a través de BeeSafe. Es tracta d’una aplicació mòbil que ofereix poder connectar-se amb la Policia Local en només 15 segons, sense intermediaris i sense trucada de veu. Només amb un clic, la Policia rep un missatge amb la geolocalització del lloc des d’on s’ha enviat l’avís i poden activar els serveis necessaris per donar resposta a l’alerta.

L’aplicació es pot descarregar tant a dispositius mòbils Android com iOS (en el moment de la descàrrega només cal tenir present que s’ha de descarregar l’aplicació amb el logotip taronja-vermell) i és totalment gratuïta. Un cop instal·lada al mòbil, cal registrar-se i configurar el perfil d’usuari.

Com funciona l’aplicació de seguretat BeeSafe?

L’ús de l’app és molt senzill. Un cop registrat i configurat l’usuari, apareixerà una pantalla amb les quatre opcions principals de l’aplicació que són:

  • Alerta per a casos de violència de gènere o assetjament
  • Alertes perquè hi ha intrusos a casa
  • Comunicació d’incidències amb el sistema d’alarma de casa
  • Activitat sospitosa en alguna casa veïna
  • Presència de persones estranyes al carrer

En el cas de patir assetjament, un robatori, activitats sospitosa o incidències, només cal clicar a l’avís corresponent i confirmar la localització. Acte seguit, s’envia un missatge d’alerta a la Policia Local de Castellbisbal amb la geolocalització per tal que els agents es puguin activar ràpidament per adreçar-se al lloc. Tot això, en menys de 15 segons.

En el cas dels avisos per casos de violència de gènere, l’alerta inclou la geolocalització perquè la Policia pugui saber on la localització de la persona i un seguiment de la ubicació de la víctima a temps real per detectar els desplaçaments.

Des de l’Ajuntament de Castellbisbal animen a la població a descarregar-se l’app i donar-se d’alta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa