MónCastellbisbal
La Maria Isabel Méndez (ERCastellbisbal) més personal i íntima

Isabel Méndez és la candidata a l’alcaldia d’Esquerra Republicana de Castellbisbal. Amb aquest article se la podrà conèixer una mica millor, perquè parla de coses que van més enllà de la seva vida pública.

Data i lloc de naixement: 9 d’agost de 1967, a Barcelona.
Mare de dos fills, la Vica de 23 anys i el Joel de 20 anys.
Estat civil: Casada amb el David, que té dos fills. Vivim a Can Campanyà.
Estudis: Especialista en delineació d’obres, vaig cursar Arquitectura Tècnica a l’UPC.
Inicis a la política i per quina raó: Vaig assistir a una reunió d’Esquerra Republicana de Castellbisbal i vaig veure que era una possibilitat d’expressar i treballar per fer canvis amb el meu poble d’una manera més directa i que estava en la línia dels meus ideals. Així va
començar la meva història política.
Aficions: Caminar amb bona companyia per anar xerrant, sortir en bicicleta per trobar nous racons i fer fotos de detalls que vaig descobrint dins del nostre municipi, llegir, viatjar a ciutats petites amb encant i fer trobades amb amics per compartir bones estones.
Una ciutat per viure, a més a més de Castellbisbal: Port de la Selva. És el lloc on, si em perdo, em podreu trobar.
Una ciutat del món: Nova York. De moment, és la ciutat que més m’ha impactat per la seva diversitat, multiculturalitat i diversitat”.
Un país: “Catalunya, sense dubte.
Una llengua: El català. Soc una enamorada de la nostra llengua i per aquest motiu també soc voluntària de la llengua al Consorci de Normalització Lingüística de Castellbisbal, cosa que m’aporta compartir estones coneixent i xerrant amb la meva parella lingüística.
Un lloc de Castellbisbal: Can Galí, des d’on m’encanta observar el poble i veure els canvis de colors, olors i de vegetació que fa l’entorn, segons el dia o l’estació, espectacular!.
Un vici: Les llaminadures. Si començo, no puc deixar de menjar fins que s’acaben.
Una mania: La veritat, no soc conscient de cap mania.
Un referent a la política: La Carme Forcadell és la meva referent. Em transmet força, empoderament i perseverança.
Un menjar: Els arrossos que fa el meu marit, són boníssims!
Una cosa que no es pot explicar: Si no es pot explicar, no t’ho explico. Un secret ja no és un secret si s’explica.
Una anècdota divertida: La primera vegada que em vaig presentar a la llista electoral, els bons resultats d’ERC van fer que entrés com a regidora per dos vots, per això encoratjo a totes les persones a fer ús del dret a votar a les eleccions vinents municipals.
Un objectiu a la vida: Fer de Castellbisbal un poble referent per la seva qualitat de vida.
Amb qui aniria a sopar: A sopar amb el meu marit, a dinar amb tota la família i fer un tallat amb les amigues.
Amb qui compartiria un llit: Sense dubte, amb el meu marit.
Barça-Madrid-Espanyol-un altre equip: Els equips de Castellbisbal amb prioritat sobre qualsevol altre equip i, en l’àmbit nacional, si he d’afegir un equip, seria el Girona.
Toca algun instrument: No. La música no és el meu punt fort…
Practica esport: Actualment, ioga. Després de provar diferents esports, he trobat que el ioga és l’únic que no em deixa parlar amb el del costat i he d’estar seguint la sessió sense distreure’m. També, d’una manera més passiva, faig bici i surto a caminar.
A quina hora es lleva: Normalment, a tres quarts de cinc del matí.
Trajectòria política: Em vaig presentar per primer cop en llistes el 2015 i vaig entrar a govern com a regidora d’Educació i Comunicació, fruit del pacte amb Alternativa per Castellbisbal, fins que van trencar el pacte. Des d’aleshores, soc regidora i he fet política des de l’oposició, sent portaveu del meu grup des de l’any 2020.
Trajectòria professional: Vaig començar fent de dependenta mentre estudiava. He treballat de delineant, recepcionista, vaig estar a una empresa de Castellbisbal durant onze anys on vaig entrar com a administrativa fins a arribar a formar part de la direcció de l’empresa, he estat al RACC de Castellbisbal, agent d’assegurances i, actualment, estic al departament de comptabilitat i recursos humans d’una empresa d’envasats ubicada a Rubí.
Què fa que hagi triat aquest partit polític: Per mi, Esquerra representa els valors Republicans (llibertat, igualtat, fraternitat), feministes, ecologistes, de transformació nacional i social. Per tant, uneix el treball per la millora de la vida de les persones i per la independència del nostre país.
Se sent només catalana , només espanyola o les dues coses: Jo em sento i soc catalana.
Quantes hores dorm: Unes 7 hores els dies laborables, i els festius intento descansar una mica més.
Un programa de televisió: Eufòria, de TV3, ja que el miro amb la família mentre fem una pizza.
Una sèrie: Com si fos ahir, de TV3.
Un color: El nude, perquè és un color natural que representa tantes tonalitats com colors de pell hi ha.
Un tipus de roba: Samarreta i texans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa