MónCastellbisbal
Gran debat amb alcaldables de sis formacions de Castellbisbal

Món Terrassa organitza un debat amb els alcaldables de formacions de Castellbisbal, a l’Auditori del Centre Cultural Els Costals. S’ha convidat als caps de cartell de les sis formacions amb representativitat actual a l’Ajuntament:

El debat se celebrarà el dimarts 23 de maig, a les 6.30 de la tarda-vespre, i es preveu que finalitzi als voltants de les vuit. La sala es tancarà al públic en el moment en què tots els seients estiguin plens. No es permetrà la intervenció del públic ni s’acceptarà que es talli el debat amb aplaudiments, xiulets o soroll. Sí que es podrà fer un aplaudiment final.

Els protagonistes seran Susanna Solé (Alternativa per Castellbisbal); Maria Dolors Conde (Som-hi -Partit dels Socialistes de Catalunya); Maria Isabel Méndez (Esquerra Republicana); José Antonio Doutón (Ciutadans); Arantzazu Navarra (Candidatura d’Unitat Popular), i Gemma Margarit (Junts). La jornada la moderarà Joan Manel Oller, director de Món Castellbisbal.

Les regles del joc

El debat es dividirà en tres blocs temàtics. Cada alcaldable disposarà a cadascun de dos minuts inicials per exposar les seves propostes. I de dos minuts més per rebatre, ampliar idees, interpel·lar o fer noves aportacions. En cap cas hi haurà més de quatre minuts d’intervenció per convidat i per bloc. El temps es controlarà de manera rigorosa.

Susanna Solé; Maria Dolors Conde; Maria Isabel Méndez; José Antonio Doutón; Arantzazu Navarra, i Gemma Margarit disposaran d’un Minut d’Or al final del debat per fer la seva exposició final.

Ordre d’intervenció

L’ordre d’intervenció s’ha solucionat per ordre de representativitat actual a la sala de plens en funció dels resultats de 2019.

Primer bloc

Susanna Solé; Maria Dolors Conde; Maria Isabel Méndez; José Antonio Doutón; Arantzazu Navarra, i Gemma Margarit.

Segon bloc

Gemma Margarit, Arantzazu Navarra, José Antonio Doutón, Maria Isabel Méndez, Maria Dolors Conde, Susanna Solé.

Tercer bloc

Susanna Solé; Maria Dolors Conde; Maria Isabel Méndez; José Antonio Doutón; Arantzazu Navarra, i Gemma Margarit.

Minut d’Or

Gemma Margarit, Arantzazu Navarra, José Antonio Doutón, Maria Isabel Méndez, Maria Dolors Conde, Susanna Solé.

El debat es dividirà en quatre blocs temàtics i un minut d’or:

  1. Polítiques d’habitatge. Pisos de lloguer, pisos nous, pisos protegits, pisos per joves… És un problema l’habitatge? Preus. Fins on ha de créixer Castellbisbal. 20.000-30.000 habitants? La xifra actual ja és la bona?
  2. Política econòmica (indústria, comerç, ocupació?) Relació amb les grans empreses del terme. Cap on s’ha d’anar. Quina ha de ser l’aposta a curt, mig i llarg termini? I un apunt més: calen més grans súperficies comercials?
  3. No sembla que de les eleccions en surti una majoria absoluta. Caldran pactes. Quines són les línies vermelles?
  4. Minut d’0r

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa