MónCastellbisbal
Qui són els escuders i els últims de la llista

ALTERNATIVA PER CASTELLBISBAL (ALTpCB)

En el número dos de la llista d’Alternativa hi ha Melani Solís Cintas, de 30 anys i pota-roja d’ençà que va néixer. És treballadora social i, des de fa vuit anys, s’ocupa de la regidoria de serveis socials, gent gran, cooperació i educació i participació ciutadana. La Melani ha trobat a Alternativa valors com “l’esforç, la implicació i la constància” i un grup de persones que “treballen pel bé comú” i entén la política local com “una eina de millora i cura de l’entorn i de les persones de forma molt propera”.

El número disset és Joan Playà Guirado, diplomat en Gestió i Administració Pública i alcalde de Castellbisbal entre els anys 1991 i 2007 i durant les dues últimes legislatures. Ara, no repeteix com a cap de llista perquè, com ell mateix afirma a les xarxes socials d’Alternativa; “crec que arribava el moment de fer un relleu, que entri gent nova amb idees fresques i innovadores”.

SOM-HI CASTELLBISBAL – CANDIDATURA DE PROGRÉS (CP)

La número dos de Som-hi és Anna Sardà Fernández. L’Anna té 43 anys, va estudiar enginyeria tècnica agrícola i enologia (la seva passió) a la URV i, en l’actualitat, és directora tècnica a una de les empreses capdavanteres en l’elaboració de vins escumosos. Va entrar a la política amb la motivació i la fermesa d’aportar per millorar les coses, i amb la intenció de fer política municipal “posant el valor directe a les persones, transmetent l’essència per deixar empremta a la història del poble que m’ha vist néixer i formar el meu projecte de vida”.

En el número disset hi ha Fernando Rubio Martínez, de 78 anys i actualment jubilat. Durant la seva carrera laboral va exercir com a tècnic de qualitat. Es defineix com una persona d’esperit aventurer i, per això, ha viatjat per molts racons del món. En Fernando forma part de la junta de l’entitat de la Gent Gran i és fundador de la coral d’havaneres. D’aquí sorgeix la seva motivació política principal; “treballar per recuperar un espai propi on poder realitzar les nostres activitats i puguem compartir vivències i gaudir amb la companyia d’altres persones”.

ESQUERRA REPUBLICANA DE CASTELLBISBAL

El número dos d’ERCastellbisbal és Pere Palahí Guzmán. Té 48 anys, és gestor bancari i viu a Can Santeugini, havent sigut president de l’Associació de Veïns de la urbanització. És un apassionat de l’esport i membre dels Veterans de futbol sala de Castellbisbal. Des de l’any 2020 és regidor d’ERC a l’Ajuntament. Palahí “aposta per la proximitat amb la gent del municipi i sobretot per escoltar les inquietud i necessitats reals de la ciutadania” i creu fermament que “la transformació de Castellbisbal ha de ser global i incloure en nucli i les urbanitzacions”.

Maria Crisanta Farré Belver és la número disset de la llista. Jubilada i resident al nucli urbà de Castellbisbal, Farré veu l’oportunitat de transformar les polítiques del municipi i fer-les més justes, feministes, generacionals i sostenibles, raó que l’ha dut a formar part d’ERCastellbisbal.

SOM VEU-SOM Veïnes i Veïns d’Urbanitzacions de Castellbisbal (SOM VEU)

La Susana Toledo Garrido, número dos de la llista de SOM VEU, té 34 anys i és enginyera de processos, principalment al sector de l’automoció. Viu a Can Santeugini, on ha format el seu projecte de vida i també el projecte polític gràcies al qual ha tingut l’oportunitat de conèixer a moltes persones d’urbanitzacions de Castellbisbal “que han reafirmat el potencial que tenim, tant a nivell de barri com a nivell de contribució al municipi”. Toledo assegura que “Castellbisbal s’ha quedat molt estancat, necessita un revulsiu i que surti gent nova que valori les arrels i les tradicions del poble”.

El número disset de Som Veu és Juan Carlos Maestre Pérez, osteòpata de 40 anys apassionat de les motos i del futbol, formant part de l’associació de veterans de futbol sala de Castellbisbal. Viu a Can Santeugini des de l’any 2016, on també ha format la seva família i ha conegut a veïnes i veïns “amb les mateixes necessitats i neguits que jo”, fet que el va dur a formar part d’aquest projecte polític. Creu fermament que les persones governants “han de ser coneixedors i coneixedores de les necessitats i problemes que patim a les urbanitzacions”.

CIUDADANOS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA (Cs)

En el número dos de la llista de Ciudadanos hi ha Ester Simon Simon, delineant i taxista. A l’anterior mandat va substituir a Javier Molina i el seu partit la defineix com una “molt bona analista i molt activa”. Ha exercit el càrrec de regidora.

En el número disset, Montserrat Magdaleno Fas revalida a la llista de Ciudadanos, i aporta al partit “la seva experiència en el sector familiar i social”.

JUNTS PER CATALUNYA CASTELLBISBAL – COMPROMÍS MUNICIPAL (CM)

El número dos de Junts és Pere Pasteller Pasteller, actuari de professió i economista i amb més de 25 anys d’experiència en el sector financer. Es defineix a sí mateix com “un pota-roig de soca-rel, casat i pare de dos joves amb orgull pota-roig i inseparables de Castellbisbal”. Ha estat molt vinculat al teixit associatiu i esportiu de Castellbisbal, havent estat membre de diverses associacions socials, esportives i culturals. La seva principal motivació política és l’amor pel municipi, vol treballar perquè Castellbisbal “sigui el que sempre ha estat; un poble amable, acollidor, emprenedor i de bons costums”.

El disset de la llista és Jaume Morral Ribas, jubilat de 78 anys i amb més de 40 anys d’experiència laboral en el sector de la decoració com a empresari i emprenedor. Pare de tres fills i avi de dos nets, és considerat pel seu partit com un home “honest, discret, familiar i molt implicat, a qui agrada col·laborar activament en tot allò que se li proposa”. Simpatitzant d’ANC i OMNIUM, en Jaume sent una gran estima per Castellbisbal i per Catalunya i “per la lluita pacífica per la independència”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa