MónCastellbisbal
Per saber-ho tot sobre el dia de les eleccions a Castellbisbal

El diumenge 28 de Maig se celebren les eleccions municipals i, des de Món Castellbisbal, avancem tota la informació que cal tenir clara abans d’anar a votar.

Col·legis electorals

Enguany, hi haurà un total de tres col·legis electorals i disset meses, cadascuna formada per un president i dos vocals. Els col·legis són els següents:

 1. Poliesportiu de l’Escola Mare de Déu de Montserrat (Avinguda Pau Casals 22, cantonada amb el carrer Olivar). Aquest col·legi correspon als i les votants del nucli urbà, la urbanització Santa Teresita i el carrer Santa Rita. Comptarà amb onze meses electorals.
 2. Sala d’exposicions del Centre Cultural Els Costals (Avinguda Pau Casals 20).
  A aquest col·legi coten els i les electors/es de les urbanitzacions Compte de Sert i Can Costa. Hi haurà tres meses electorals.
 3. Centre Cívic Can Santeugini (Carrer Montjuïc, 14).
  Col·legi per les votacions d’electors i electores del sector oest de Castellbisbal; Can Santeugini, Costablanca, ca n’Oliveró, Can Nicolau de Dalt, Colònia del Carme i
  disseminats. Igual que el col·legi anterior, al Centre Cívic Can Santeugini hi haurà tres meses
  electorals.

L’horari de les votacions serà de 9 del matí a 8 de la tarda.

Dispositius municipals

Pel que fa als dispositius especials organitzats pel dia de les eleccions, cal saber que la policia local establirà dos torns de vigilància, un al matí i un altre a la tarda, i en tot moment hi haurà un agent a cada col·legi electoral, pel que es comptarà en total amb sis agents policials. A banda, es mantindrà el patrullatge ordinari.

Per facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda, estarà permès estacionar a la vorera dels col·legis electorals ubicats a l’Avinguda Pau Casals. A més, l’aparcament del Centre Cultural Els Costals romandrà obert durant tot el dia.

El cens electoral creix

A les últimes eleccions municipals, celebrades l’any 2019, el cens electoral era de 9227 persones. Aquest any és de 9628; votaran 401 persones més, el que suposa un creixement del 4,16%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa