MónCastellbisbal
Tecnotrans Bonfiglioli aterra a Castellbisbal

Tecnotrans Bonfiglioli acaba d’inaugurar fa unes setmanes les noves instal·lacions situades a Castellbisbal (Vallès Occidental). El passat 20 de març, la regidoria de Promoció Econòmica, juntament amb l’equip tècnic del departament, va ser rebuda pel director general, David Bassas. L’empresa, dedicada a la fabricació i venda de components i accessoris industrials per a la maquinària, procedeix del Prat del Llobregat i va construir una nau de nova planta al polígon Ca n’Esteper.
A la trobada es van visitar les instal·lacions, es va comparetir la història de la firma i els seus objectius.

S’ha dissenyat per aconseguir uns espais oberts i molt lluminosos

La nova nau de l’empresa, amb una llarga història al darrere, ocupa una superfície de 14.000 metres quadrats, amb 6.900 edificats distribuïts a zona d’oficines i zona logística. “La construcció s’ha dissenyat per aconseguir espais oberts i molt lluminosos amb l’objectiu de crear entorns dinàmics, inspiradors i proactius per generar un ambient de col·laboració i comunicació constants entre tota la plantilla”, explicava en una entrevista David Bassas, el director general.

En l’àmbit logístic, les noves instal·lacions de Castellbisbal suposen una optimització del flux de materials i una millora de les estructures gràcies als nous sistemes d’emmagatzematge i intralogística.

Les noves normes urbanístiques van obligar Tecnotrans Bonfiglioli a deixar la Zona Franca

Després de 41 anys a Zona Franca, les noves normes urbanístiques (l’ampliació de Mercabarna) va obligar Tecnotrans Bonfiglioli a deixar aquest emplaçament. A partir d’aquí, van triar Castellbisbal perquè és un enclavament estratègic pel seu negoci. Se situen en una localització on travessa la principal autopista que connecta França i amb tot el Llevant, Barcelona amb Madrid i el nord d’Espanya. “És a dir, que cobrim amb facilitat les zones on es desenvolupa la major part de la nostra activitat que són Madrid, València, País Basc i Pamplona”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa