MónCastellbisbal
Recull setmanal d’ofertes de feina de la Borsa de Treball de Castellbisbal

L’Ajuntament de Castellbisbal ha publicat el recull setmanal d’ofertes de feina de la Borsa de Treball de Castellbisbal per a totes aquelles persones que es trobin en recerca de feina al municipi. Entre les d’aquesta setmana es troben ofertes de feina de personal de benzinera, conductor amb carnet C o conductor de camió cisterna, entre d’altres.

La Borsa de Treball de Castellbisbal, inclosa dins la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, publica a castellbisbal.cat/ofertesfeina totes les ofertes de feina al municipi. Per poder-se inscriure en alguna d’aquestes ofertes, cal donar-se d’alta a la Borsa (cal demanar cita prèvia).

Recull setmanal d’ofertes de feina de la Borsa de Treball de Castellbisbal

  • Personal de neteja: Personal de neteja i manteniment d’oficines, lavabos i vestuaris. Cal tenir experiència prèvia. Contractació indefinida.
  • Personal per benzinera. Substitucions: Atenció a caixa en botiga de benzinera i reposició de productes. Jornada de matí, tarda o nit. Es valorarà experiència en lloc similar.
  • Conductor/a carnet C + CAP amb experiència: Distribució de les mercaderies amb el camió de l’empresa (sector alimentació) per les zones de Barcelona, Tarragona i Girona. Es requereix tenir experiència prèvia en un lloc similar, carnet C, CAP i targeta de transport. Es valorarà si es disposa del carnet de carretó elevador. Contractació per substitució, amb possibilitats d’incorporació a l’empresa.
  • Personal conductor de camió cisterna: Conduir un camió per a la recollida de residus als clients assignats per al Departament. Responsable del bon manteniment del vehicle i de comunicar possibles incidències.
  • Mosso de magatzem perfil júnior amb experiència: Recepció i entrega de mercaderies i suport a la fàbrica. Persona amb autonomia, responsabilitat i coneixements mitjans en TIC. S’ofereix contracte fix, amb horari partit fins a les 18.00 h.
  • Personal conductor de camió: Conducció de camions per a neteges de la xarxa de sanejament, desembussos, rehabilitacions i inspeccions amb càmera. La posició implica la conducció del camió al lloc on es realitzarà el servei juntament amb el peó especialista, fent ús de la maquinària corresponent en cada cas. Imprescindible carnet C + CAP en vigor així com disponibilitat horària i flexibilitat per fer guàrdies.
  • Personal de manteniment d’alarmes: Personal per fer manteniment d’alarmes i una tasca comercial de manteniment de la cartera de clients. Capacitat per detectar les necessitats que pugui tenir el client. Per fer el manteniment no es requereixen grans coneixements, l’empresa ofereix formació prèvia. Contracte indefinit. Horari de dilluns a divendres de 8.30 h a 18 h.
  • Personal operari de logística i producció amb anglès B2: Maneig de màquines automatitzades de producció sobre la base d’una interfície de pantalla tàctil, amb els diferents productes i opcions. Capacitat pel maneig de màquines automatitzades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa