MónCastellbisbal
Nou recull d’ofertes de feina a Castellbisbal

L’Ajuntament de Castellbisbal ha publicat el recull setmanal d’ofertes de feina de la Borsa de Treball de Castellbisbal per a totes aquelles persones que es trobin en recerca de feina al municipi. Entre les d’aquesta setmana es troben ofertes de personal de magatzem, operari de neteja o personal de control d’accés, entre d’altres.

La Borsa de Treball de Castellbisbal, inclosa dins la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, publica a castellbisbal.cat/ofertesfeina totes les ofertes de feina al municipi. Per poder-se inscriure en alguna d’aquestes ofertes, cal donar-se d’alta a la Borsa (cal demanar cita prèvia).

Recull setmanal d’ofertes de feina de la Borsa de Treball de Castellbisbal

  • Personal de magatzem per indústria càrnica: Recepció de comandes per telèfon, mail i contestador. Coordinació i preparació de comandes, exepdicions i recepció per una indústrica càrnica. Coordinar la recepció del gènere. Gestionar informàticament les comandes de venda, albarans de venda i compres, així com els traspassos entre magatzems. També realitzarà tasques de congelació i producció. Sou brut de 21.000 euros anuals. Horari de 4.00h a 12.00h
  • SHEQ Assistant: Gestió d’equips individuals de protecció individual: compra, registre, control i distribució. Suport en auditories de Seguretat i medi ambient. Seguiment de la planificació de l’activitat preventiva. Jornada completa de 40 h de dilluns a divendres.
  • Responsable de manipulats d’automoció amb CD mínim de 33%: Responsable de manipulats, organització dels treballadors, quadrants, horaris i recolzament en el procès de manipulats. Cobrir el lloc de treball de possibles treballadors en situació de baixa. Formació de nous treballadors en tots els processos de muntatge. Indispensable 2 anys d’experiència com responsable de manipulats. Salari: 22.000 euros / bruts anuals.
  • Perfil de control d’accés amb CD mínim del 33%: Control d’accés a empresa Recepció de paqueteria petita, control d’entrades i sortides de personal i visites Control de missatgeria i correu Supervisió de centre d’emergència (equips contra incendis, central de risc químic), saber desconnectar sistemes d’alarma i comunicació amb els superiors. Servei per començar al novembre en horari de tarda: 14.00-22.00 h. Salari proporcional a 15.000 euros bruts.
  • Operari de neteja a temps parcial: Personal de neteja d’oficines, hotels i altres establiments similars. Salari: 560 euros/bruts per la jornada a realitzar.
  • Personal d’auxiliar de serveis. Control d’accés: Auxiliars de vigilant de seguretat i similars no habilitats per a portar armes: Personal de control d’accés. Cal tenir vehicle propi per arribar al centre de treball. S’ofereix contractació indefinida, de caps de setmana i festius. Horari de 6 a 18h i de 18h a 6h. Sou brut de 632 euros al mes per 14 pagues.
  • Operari/a de línia d’automoció: Tasques d’operari de línia de muntatge de cotxes Posar en el paraxocs: cablejat, parabrises… Persona dinàmica i autònoma Requereix d’esforç físic para agafar peces de paraxocs d’uns 6kg. Torns rotatius cada 2 setmanes: Mati i tarda. Horaris torns: 5.45-13.45 h / 13.45-21.45 h.
  • Personal de neteja: Personal de neteja i manteniment d’oficines, lavabos i vestuaris. Cal tenir experiència prèvia. Contractació indefinida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa