MónCastellbisbal
ESBO instal·la a Castellbisbal la seva tercera plataforma logística

Castellbisbal compta amb una nova empresa de serveis logístics i de transports. L’empresa sallentina ESBO Logistics Systems s’ha instal·lat a la plataforma logística multi-planta de Goodman, Goodman Castellbisbal Logistics Centre, des d’on “ampliarem l’operativa per continuar oferint un servei punter i de qualitat”, ha declarat el soci i CEO d’ESBO, Ignacio Pedrosa, en un comunicat de Goodman. Aquesta és la tercera instal·lació logística d’ESBO a Catalunya. Pedrosa valora positivament les instal·lacions per la “verticalitat” i “excel·lent ubicació”.

Goodman ha llogat a l’empresa un total de 26.000 m² de superfície: Dues plantes de 13.200 m² accessibles per una rampa d’accés de 8,8 metres, amb un espai de maniobres per a camions de 32 metres, segons apunta el grup especialitzat en propietat industrial al comunicat de la seva pàgina web. Exposen que les instal·lacions, al carrer Ferralla, 24, “compten amb el disseny i la flexibilitat per donar cabuda a tota la gamma de serveis d’ESBO”.

Goodman Castellbisbal Logistics Centre, nova casa de Esbo Logistics a Castellbisbal | Goodman

Castellbisbal ofereix “avantatges únics” per a la plataforma logística d’ESBO

ESBO, amb seus a Sallent i Palau Solità i Plegamans, ofereix serveis estandarditzats i dissenyats per cada client, en sectors com l’automoció, l’alimentació, el tèxtil, l’hospitalari, esportiu o industrial.

Pedrosa considera que les noves instal·lacions ofereixen “avantatges únics” per l’empresa: A part d'”elevar la ràtio d’ocupació de l’espai i optimitzar els recursos eficientment”, també es té en compte que es troba a mitja hora de Barcelona i a l’encreuament de dos de les autopistes més importants de l’Estat, l’A-2 i l’AP-7. Una ubicació que ESBO aprofitarà per “satisfer les expectatives d’entrega i servei als clients, dotar de major resistència la seva cadena de subministrament i donar un pas endavant en sostenibilitat”.

Goodman Castellbisbal Logistics Centre, nova casa de Esbo Logistics a Castellbisbal | Goodman

Un dels dos projectes únics de Goodman, a Castellbisbal

Aquest és el segon projecte de multiplanta de Goodman a Catalunya i a tot l’Estat espanyol. El primer es troba al municipi de Molins de Rei, que ocupa DSV. En el procés d’operació del lloguer ha treballat com a intermediària la consultora immobiliària Forcadell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa