MónTerrassa
Visita d’un grup de Mariapfarr a Matadepera
  • CA
Foto de família de la delegació de Mariapfarr a Matadepera amb els seu acompanyants matadeperencs davant l’Ajuntament | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Un grup de treballadors de l’Ajuntament de Mariapfarr, la població austríaca agermanada amb Matadepera, va visitar el poble (entre d’altres indrets) aquest passat cap de setmana. El grup realitzava un viatge organitzat pel mateix Ajuntament de Mariapfarr, com a agraïment per l’esforç dels seus treballadors públics, segons informa Matadepera.cat.

Durant la seva visita a Catalunya, la delegació austríaca, encapçalada pel seu alcalde Franz Doppler va visitar Barcelona (el Park Güell, Montjuïc, la Sagrada Família), i Montserrat; i aquest dilluns 30 es va consagrar a Matadepera, on van ser rebuts a primera hora de la tarda per l’alcaldessa Mireia Solsona i diversos regidors de l’Ajuntament de Matadepera.

Després de visitar les dependències municipals, la comitiva es va traslladar a visitar altres equipaments, com la Deixalleria Municipal i l’Escola Bressol Ralet Ralet, acabant amb un sopar al centre del poble. Durant la seva estada a Matadepera, el grup de visitants van ser acompanyants per diversos membres de la Comissió de l’Agermanament Matadepera-Mariapfarr.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa