MónTerrassa
VÍDEO | Xavi Duch recull elogis amb la interpretació de “Sweeney Todd”
  • CA

L’actor matadeperenc Xavi Duch ha triomfat amb el seu vídeo interpretant un dels números que integren el musical “Sweeney Todd” d’Stephen Sondheim. Fins al punt que ha rebut elogis del mateix compositor que li ha fet arribar a través d’un amic un missatge en què exclama: “How terrific! Thank you so much! Please convey my admiration for Mr. Duch”, segons informa Matadepera.cat.

Duch ha gravat amb el mòbil i des de casa seva a Matadepera aquest fragment, pel qual s’ha maquillat ell mateix. La gravació conté un número del final del primer acte de l’obra, A little priest, on interpreta els dos personatges, el barber i Mrs Lovett, la seva esposa.

L’alegria de Duch ha estat inimaginable i ha expressat a xarxes la seva incredulitat: “Amigues i amics, DÉUNOSTRUSENYOR ha vist el meu vídeo i ha enviat això! Un molt bon amic li va fer arribar i he estat tremolant molta estona! Jo ja em puc morir tranquil, amb el meu nom epitafi. Regueu-me les plantes i cuideu a la Patti (el gos) que menja tres cops al dia. Adéu”.

Xavi Duch (Sabadell, 1984), s’ha pogut veure, entre d’altres, als musicals “Fama”, “Spamalot”, “El petit príncep”, “Sugar”, “Impro side story” i “The Wild Party”. Ha dirigit obres com “John & Jen” i va protagonitzar l’obertura i cloenda als premis Butaca del 2016. Va actuar a la Festa Major de Matadepera l’any 2014 amb l’obra “A força de cançons”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa