MónTerrassa
Txell Miras opta al Premi de Millor Col·lecció 080 Barcelona Fashion
  • CA
Txell Miras | Recstore

!--akiadsense-->

El 080 Barcelona Fashion, que s’inicia el proper dilluns dia 30 de gener, reitera la seva aposta per distingir el talent en el sector de la moda, i en aquesta edició manté les dues categories de guardons: el Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya al Disseny Emergent 080 Barcelona Fashion de l’edició de gener-febrer de 2017, i el Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya a la Millor Col•lecció tardor-hivern 2017-2018 080 Barcelona Fashion. El guardó torna a comptar amb el patrocini de Desigual. Entre els candidats tornar a haver-hi la matadeperenca Txell Miras, que l’any passat va proclamar-se vencedora en aquesta mateixa categoria gràcies a una col·lecció inspirada en vestuari religiós.

Quant al Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya a la Millor Col·lecció, aquest s’adreça a dissenyadors i marques que desfilen a la passarel·la amb establiment operatiu a Catalunya o bé d’àmbit estatal, amb facturació superior als 50.000€ i inferior als 2 milions d’€ o amb 4 col•leccions comercialitzades. El premi consisteix en la participació directa a la propera edició del 080, de forma gratuïta. Opten a aquesta categoria: Txell Miras; Antonio Miró; Brain&Beast; Josep Abril; Justicia Ruano; Krizia Robustella; Lebor Gabala; Loa By Lidia Aguilera; Little Creative Factory; Miquel Suay; Miriam Ponsa; Oscarleon; Pablo Erroz; i VM La Sibèria.

Així mateix, la col·lecció de Txell Miras es podrà veure a la passarel·la 080 Barcelona Fashion el proper dimarts dia 31 de gener, a partir de les dues del migdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa