MónTerrassa
Tres noves ofertes de feina a Matadepera
  • CA

La Regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Matadepera ha fet públiques més ofertes de feina a Matadepera. Es tracta d’un cuiner, un ajudant de cuiner i un jardiner. L’anunci s’afegeix a l’altra oferta ja existent des de fa dies: un ajudant de fruiteria. Les tres ofertes van adreçades a persones de més de 30 anys en situació d’atur, ja que estan vinculada al Programa 30 Plus. Per a més informació, us podeu adreçar al correu [email protected]

Oferta per cuiner: Cuiner/a per bar-restaurant de pavelló esportiu. Cuina casolana, menús diaris. Oferta adreçada prioritàriament a persones majors de 30 anys i en situació d’atur. Es demana titulació en Cicle formatiu grau mitjà preferiblement en Hostaleria i Turisme – Cuina, i experiència prèvia d’almenys dos anys en un lloc similar. Matins 8-16 h, en un contracte d’una durada entre 3 a 6 mesos. L’empresa busca una persona amb adaptabilitat, autonomia, compromís, dinamisme i treball en equip. Clica aquí per inscriure’t.

Ajudant de cuina: Tasques polivalents d’ajudant de cuina. Execució de les tasques assignades per part del xef. Divendres: 19-00h Dissabte: 12-17 hores i 19h Diumenge: 12-17 h 20h/setmanals. Només es treballaria en els torns de caps de setmana. El sou estipulat és de 700 euros nets per un total de 12 pagues a l’any. Aquesta oferta està adreçada prioritàriament a persones majors de 30 anys i que es trobin actualment en situació d’atur. Clica aquí per inscriure’t.

Jardiner: Tasques polivalents de jardineria: ús de màquines per tallar gespa, desbrossa, pèrtiga, motoserra, tallatanques. Coneixements de plagues, malures i nocions de sistemes de reg. Persona disposada a treballar en equip i a vegades sol. El sou està contemplat en 1250 nets mensuals/12 pagues. El lloc de feina seria entre les localitats de Terrassa-Matadepera. És imprescindible que siguin persones majors de 30 anys i en situació d’atur. Es demana batxillerat acabat i preferiblement titulació en cicle formatiu grau mitjà – Activitats agràries – Jardineria. Clica aquí per inscriure’t.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa