MónTerrassa
Treballs de prevenció d’incendis en 9 hectàrees de Matadepera
  • CA
Un dels indrets gairebé idíl·lics on ha treballat ADF | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Durant aquest mes de desembre, l’ADF Matadepera ha fet diversos treballs de manteniment de diferents zones forestals del municipi, aquelles delimitades com a estratègiques, per a la lluita contra els incendis. Aquestes zones són les compreses entre la Deixalleria fins a la Barata, seguint el eix de la riera de les Arenes.

L’agrupació ha treballat en 8 àrees diferenciades i continues territorialment en una superfície total de 9 hectàrees. Les feines han estat bàsicament de treballs silvícoles de control de sotabosc i selecció de rebrotades, “sent molt curosos i selectius en aquestes tasques, tot respectant aquelles espècies i exemplars singulars o interessants des del punt de vista paisatgístic i de conservació”, tal i com han comentat fonts de l’ADF.

Aquestes treballs també serviran per facilitar el pastoreig extensiu del ramat contractat per l’entitat, que aprofita les herbes i sotabosc i ajuda a controlar la rebrotada del sotabosc i redueix els costos de manteniment d’aquestes àrees estratègiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa