MónTerrassa
El Sant Joan de Matadepera serà sense focs d’artifici ni fogueres
  • CA

Matadepera ha prohibit les fogueres i el llançament de coets i focs d’artifici. Ha estat una decisió presa des de l’Ajuntament, de la mà de l’alcalde Nil López. Ho va fer des del passat 9 de juny, quan es va decretar el nivell d’emergència per risc d’incendi forestal elevat.

Ara, de cara a la revetlla de Sant Joan, el màxim dirigent del municipi vallès ha recordat a través de les xarxes socials que es manté vigent la prohibició. “Durant la revetlla és imprescindible incrementar la vigilància i les condicions de seguretat de les fogueres i del llançament de focs d’artifici o d’altres artefactes que continguin foc”, ha exposat. Per això, tenint en compte que Matadepera se situa a menys de 500 metres de terreny forestal, el BAN de l’alcaldia especifica la “prohibició de l’encesa de fogueres” i dels tradicionals petards i focs.

Tanmateix, també es recorda que es pot sol·licitar autorització al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural per tenir excepcions en casos justificats i controlats.

Revetlla amb sopar i concert

Però això no vol dir que Matadepera no tingui festa per a la nit de Sant Joan.

La Germandat de Sant Sebastià torna a organitzar, la tradicional Revetlla de Sant Joan, que estarà oberta a tothom i compta amb el suport de la Regidoria de Festes. La Plaça de Cal Baldiró es transformarà a partir de les 9 del vespre en un espai on es podrà sopar amb taules i cadires, brasa, coca i cava per a tothom.

La festa començarà a les 9 de la nit i cada tiquet té un cost de 10 euros on s’inclou Taula, cadira, brasa, coca de Sant Joan i xarrup al gust. La festa es completarà amb l’actuació del grup “Orella d’Ós” (22.30h) i a continuació, “Disfounders”.

La venda de tiquets es fa a BTT Matadepera (Carrer Sant Joan, 79).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa