MónTerrassa
Sánchez (Cs) promet més policia i implantar la FP a Matadepera

Alberto Sánchez, candidat a l’alcaldia per a Ciutadans a Matadepera ha promès incrementar els agents de la Policia Local de Matadepera i implantar la FP al municipi si és proclamat alcalde el pròxim diumenge 28 de maig, en la celebració de les eleccions municipals. Així ho va di en l’acte de presentació de la llista de la seva candidatura, on va comptar amb la presència i suport de la diputada al Parlament de Catalunya Marina Bravo.

“Alberto Sánchez porta 4 anys sent l’única veu constitucionalista a l’Ajuntament de Matadepera, plantant cara al nacionalisme i denunciant-ne els seus abusos”, va subratllar la diputada de la formació taronja. “L’Alberto prové de la societat civil i ve a servir i no a servir-se¡n”, va emfatitzar la diputada liberal, la qual va destacar la figura del candidat a Matadepera com “una persona de consens al servei de tots els veïns”. Sánchez és l’únic regidor que hi ha actualment a l’Ajuntament de Matadepera de Ciutadans, també l’únic regidor d’un partit unionista. En els comicis de 2019 ser la quarta força més votada i ell també era el cap de llista.

Ser una “veu decisiva” a l’Ajuntament de Matadepera

Pel que fa a les promeses electorals que es troben resumides en el seu programa, Ciutadans confia poder ser una “veu decisiva” a l’Ajuntament de Matadepera per poder “augmentar la plantilla de Policia Municipal, implantar l’FP en el municipi, realitzar una auditoria dels comptes del consistori o executar un Pla Municipal d’Igualtat”. En aquest sentit, ha argumentat que “volem implantar l’ensenyament FP en el municipi, desenvolupar programes d’envelliment actiu i potenciar la participació veïnal”.

Llista de la candidatura de CIUDADANOS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA (Cs)

1.ALBERTO SÁNCHEZ SÁNCHEZ

2. ALFONSO BARRABES ALBERT

3. YOLANDA HERNANDO PÉREZ

4. ANA ISABEL QUIROGA GAUNA

5. ROGELIO COBO LOPEZ

6. LILIANA SELVA FERREIRA MELGAREJO

7. LUCIO OLIVA TORRES

8. MARI CARMEN VELAZ IGLESIAS

9. JOEL PEREZ RODRIGUEZ

10. JUAN LUIS COBO LOPEZ

11. ALBERTO CARLOS SANCHEZ BASCUÑANA

12. BEATRIZ VIRGINIA ROSSATO

13. JUANA CUESTA MARTINEZ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa