MónTerrassa
Reconeixement als millors alumnes de Matadepera
  • CA

Els millors alumnes de Matadepera han rebut un merescut reconeixement per part de l’Ajuntament de Matadepera. Aquest dilluns dia 11 de juliol, l’alcalde Nil López i la regidora d’educació Carme Querol van ser els responsables de lliurar la placa commemorativa als millors dos estudiants del municipi i als autors dels dos millors treballs de recerca elaborats en els dos centres educatius de secundària del municipi: l’Institut Matadepera i l’escola Montcau-La Mola.

L’acte va tenir lloc a les dependències municipals i va comptar també amb la presència dels dos directors dels centres, així com docents i familiars dels alumnes guardonats.

Pel que fa a la Selectivitat, els dos alumnes amb la nota més alta (9,2) van ser per Isaac Garcés Herrero (Montcau-La Mola), i Pol Macià Sobré (Institut de Matadepera). Els millors treballs de recerca van ser per Nina Julià Boquet (Montcau-La Mola), i Alba Colomer Soler (Institut de Matadepera).

Reconeixement a les millors notes d’estudiants de Matadepera | Miquel Badia

Nou mobiliari per a la biblioteca Àngel Guimerà

D’altra banda, aquests dies els usuaris de la Biblioteca Àngel Guimerà de Matadepera han vist com el seu aspecte es renovava. I és que gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, l’equipament municipal ha estrenat fa pocs dies un nou mobiliari amb el qual es vol “millorar l’accessibilitat, la seguretat i el confort dels nostres usuaris i poder donar un millor servei”.

Concretament, s’han renovat totes les cadires d’adults, totes les cadires i taules infantils i les butaques de la planta baixa. També s’han incorporat nous carros de llibres i nous expositors i caixes d’emmagatzematge per llibres, DVD i còmics. Finalment, hi ha hagut una millora de la zona de petits lectors amb l’adquisició de dos nous bucs per contes, i un carro amb coixins i matalassets, un instal·lat permanentment a la sala infantil i la resta es farà servir quan la biblioteca o el Casal organitzi alguna activitat amb nens i nadons perquè així les famílies estiguin més còmodes i segures.

Nous elements incorporats a la biblioteca Àngel Guimerà de Matadepera | Biblioteca Àngel Guimerà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa