MónTerrassa
Recepció oficial a Matadepera a jugadors indis d’Hyderabad
  • CA
Els futbolistes indis amb l’alcaldessa, Quico Sala i membres del Matadepera CF | Miquel Badia

!--akiadsense-->

L’expedició de jugadors de futbol de Hyderabad (Índia), que es troben realitzant el Campus de Futbol del CF Matadepera, han estat rebuts aquest divendres per l’alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona, i el regidor d’esports, Quico Sala. En aquesta recepció també han estat presents el president del CF Matadepera, Enric Barrull, i els components de Sports Village, promotors d’aquesta activitat, Mohammad Shamsuddin i Joaquin Beana.

Des de principis del mes de juliol, quatre futbolistes becats de nacionalitat índia, d’entre 14 i 16 anys, Abhinav Kiran, Mohammed Hasimuddin, Sunil Sirvee i Rathin Nair, de Hyderebad, es troben al municipi de Matadepera realitzant el Campus de Tecnificació de futbol que organitza cada any el CF Matadepera. Aquests esportistes formen part del programa intensiu i professional de futbol internacional de First Goal Under 16 organitzat per Sports Village Hyderabad en coordinació amb Sports Village Europa i la col·laboració solidària del CF Matadepera.

Els futbolistes, a les portes de l’AJuntament de Matadepera | Miquel Badia

!--akiadsense-->

Aquesta col·laboració es va iniciar el passat mes de desembre quan el president del CF Matadepera, Enric Barrull, acompanyat d’un equip de tècnics, es van desplaçar a l’Índia per impartir un campament Internacional de Futbol per jugadors de 10 a 20 anys que es va dur a terme en l’estadi Lal Bahadur de Hyderabad, en l’estat de Telangana. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és la d’acostar i promocionar el futbol indi entre la joventut del país, prenent com a exemple el futbol europeu, un dels continents on el futbol és l’esport rei.

Aquest divendres, l’alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona i el regidor d’esports, Quico Sala, han pogut conèixer de primera mà aquest projecte esportiu tan important per aquests afortunats quatre joves esportistes indis que durant el mes de juliol podran gaudir del Campus del CF Matadepera i aprendre com es treballa aquí. Tots ells han destacat el magnífic entorn en el qual es troben i com estan gaudint i aprenent, segons els mateixos “es tracta d’una experiència inoblidable”. Abans de finalitzar aquesta recepció oficial s’ha fet intercanvi d’obsequis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa