MónTerrassa
Tot a punt per a gaudir de la Mola Trail
  • CA
A la dreta, Jordi Torrella, Pol Reig i Mercè Broto amb l’alcaldessa Mireia Solsona i el regidor d’esports Quico Sala. | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Un any més, el que fa sis, els Trail Runners Matadepera organitzen una nova cursa de muntanya Mola Trail, que enguany tindrà lloc el diumenge 15 d’abril. I aquest passat divendres 23 de març es va presentar a les dependències municipals. L’alcaldessa de Matadepera Mireia Solsona i el regidor d’esports Quico Sala van rebre tres dels organitzadors, Jordi Torrella, Pol Reig i Mercè Broto per presentar l’edició d’aquest any, segons informa Matadepera.cat.

Com d’altres anys, la cursa presenta tres modalitats: la primera és la Kids, especialment pensada per als nens i nenes d’entre 5 i 16 anys i que consta de 6 categories. La cursa està inclosa a la lliga Catalonia Kids i les inscripcions cal fer-les a www.cataloniakidscup.com. Pel que fa a les altres modalitats, hi ha la L, cursa de 6 quilòmetres i 300 metres de desnivell positiu; i la XL, de 15 quilòmetres i 850 metres de desnivell positiu.

El punt de sortida serà la Font de la Tartana i els horaris varien segons la cursa i la categoria, de 10:30 a 11:45. Els dorsals es podran recollir hora i mitja abans des del punt de sortida.

Per a més informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa