MónTerrassa
El PP presenta la candidata a l’alcaldia de Matadepera: Silvia Linares

El Partit Popular ha fet oficial qui serà la candidata a l’alcaldia de Matadepera per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Es tracta de Silvia Linares Ferrer, graduada en Turisme i Relacions Públiques, actualment empresària, i que es presenta per primera vegada encapçalant la formació local. “El meu objectiu és aconseguir un gran resultat als comicis municipals i ser decisius en la governabilitat del municipi”, ha manifestat en un comunicat. Creu que la seva figura imposa confiança, i això és clau perquè “aquells que voten el PP se sentin representats”, i subratlla que la seva implicació amb Matadepera serà “del cent per cent”.

La líder del PP també fa una crida a tots els votants de partits unionistes i de dretes, perquè en aquestes eleccions “més que mai s’ha d’apel·lar al vot útil concentrat al voltant del Partit Popular, perquè és un partit que ha demostrat que sap gestionar i que en els pitjors moments és l’únic capaç d’aportar solucions i d’oferir estabilitat”.

En els anteriors comicis municipals, del 2019, el Partit Popular va obtenir només 213 vots, els quals no van ser suficients per aconseguir representació al Consistori. Va ser la formació amb menys suports, cedint el regidor que havien tingut el 2015 en favor de Ciutadans. Ara, esperen que la situació es capgiri i que siguin ells els que tornin a entrar a l’Ajuntament davant d’uns taronges que van de cap a caiguda.

Comerç local, impostos i seguretat

Linares es defineix com una persona “emprenedora i dinàmica”, la qual considera fonamental “dinamitzar l’activitat econòmica del municipi, perquè la millor política social és la genera llocs de treball i en els municipis aquells que creen llocs de treball son els comerços i els petits i mitjans empresaris”. En aquest sentit, diu, que una de les seves prioritats serà “fomentar el comerç local” i “reduir impostos i taxes municipals”. Quant a la mobilitat, creu que cal facilitar l’accés al Centre i afavorir l’aparcament.

Un altre dels punts del seu programa electoral serà la “millora de la seguretat” a Matadepera. Promet “mà dura, fermesa i sense complexos contra la delinqüència”, i ho focalitza especialment “per acabar amb la impunitat dels okupes i donant suport a propietaris i veïns”. Per això, diu que incrementarà la plantilla de la Policia Local i que reclamarà més Mossos d’Esquadra a Matadepera, “per garantir la seguretat i l’ordre”.

Silvia Linares, candidata del PP a Matadepera | Cedida


Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a abril 07, 2023 | 15:27
    fat boy abril 07, 2023 | 15:27
    Quina pinta de pija. Quasi que la sento dir Oig, este fin de semana estuvimos esquiandoooo en Baqueiraaaa y hacia un tieeeempo ideal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa