Comissaria de la policia local de Matadepera
Comissaria de la policia local de Matadepera | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

La Regidoria de Seguretat i Protecció Civil, la Policia Local i Mossos d’Esquadra tornen a insistir una vegada més en la necessitat de prendre tota mena de precaucions per evitar els robatoris als domicilis particulars. “Continuem lluitant en la prevenció de robatoris a domicili”, han declarat fonts municipals a Matadepera.cat, “però hem de recordar que aquest és un fenomen que afecta de manera general a tot el territori, i que serà molt difícil d’eradicar del tot”.

En el balanç d’actuacions dels cossos de seguretat d’aquest passat novembre, el nombre de robatoris s’ha mantingut en les mateixes xifres que el mateix període de l’any passat. “Malgrat això” i com també apunten, “fruit dels esforços policials i gràcies als avisos dels veïns s’han pogut evitar o frustrar diversos robatoris”. En aquest novembre, s’han realitzat, en diferents punts del municipi i franges horàries, 16 controls policials de seguretat ciutadana, i s’han identificat d’ofici o per requeriments ciutadans, 21 vehicles i 59 persones, diverses d’elles amb antecedents per robatoris. Així mateix la Policia Local ha realitzat diferents actuacions amb resultat positiu pel que fa a la prevenció de fets delictius, com poden ser ocupacions o robatoris, amb la detecció i identificació d’individus.

La Policia Local vol recordar a la ciutadania que amb el fet que es faci fosc abans cal no oblidar les mesures de seguretat i d’autoprotecció als domicilis, fins i tot quan es marxi d’aquests per poca estona. També es recorda no deixar escales als patis ni elements físics que puguin facilitar l’accés a plantes superiors, i tenir present al posar alarmes que també hi hagi sensors a les plantes superiors que és per on moltes vegades entren els lladres.

Nou comentari