MónTerrassa
Pi dels Nens, correfoc, Marxa de Torxes i encesa de fogueres a Matadepera
  • CA

“Aquest any sí! Matadepera s’alça de nou però sense abaixar la guàrdia, per recuperar les seves tradicions amb una nova edició de les festes de Sant Sebastià”, escriu Nil López, alcalde de Matadepera Si fem una mica de retrospectiva, el darrer any ha estat marcat encara per la pandèmia i pels esforços titànics que han realitzat els col·lectius
essencials, com els sanitaris, els bombers i les ADF i també els cossos de seguretat i en podríem esmentar molts més, especialment vinculats a la prestació dels serveis bàsics.”

PROGRAMA Divendres 14 de gener
BERENAR INFANTIL
A 6 de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament
Tarda ben dolça per a tots els menuts! S’oferirà berenar a la plaça de l’Ajuntament per escalfar-nos i agafar forces de la manera més gustosa.
TORXES I TABALS PER A TOTA LA CANALLA
A 1/4 de 7 de la tarda al Bosc de les Farigoles (al final del carrer Montseny)
Convidem a la mainada fins als 2 anys i a totes les futures mares a una marxa de torxes i tabals enmig del bosc amb l’objectiu d’impregnar de festa i poble als més petits i als que venen en camí.
INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE LES OBRES DEL COL·LECTIU D’ART
A les 7 de la tarda, a la sala d’actes del Casal de Cultura
Els artistes matadeperencs exposaran un any més la seva interpretació de la realitat, amb diferents tècniques artístiques. El tema comú que ens acompanya en aquesta exposició serà: TERRA

PI DELS NENS
A les 7 de la tarda, davant del Parc de Bombers
Els nens i nenes podran portar el seu propi pi fins a la plaça Cal Baldiró, on serà plantat.
Aquest esdevindrà el pi dels valents grimpaires que vulguin entrenar per, en un futur, grimpar el pi dels grans.
No deixarem de ballar acompanyats de la Colla del Bitxo del Torrent Mitger.
A més, la Banda de Matadepera també ens interpretarà la Melodia de la baixada del pi.

PLANTADA DEL PI DELS NENS
A les 8 de la tarda, en arribar el pi a la plaça
Un cop els menuts hagin realitzat el gran esforç del transport del pi fins a la plaça, els adults plantaran manualment el pi perquè l’endemà es pugui grimpa

“7È TORNEIG DE SANTBESTIAR” D’HOQUEI SALA
A partir de les 8 del vespre i fins a les 2 de la matinada, al Pavelló 1r d’Octubre
L’esperat torneig nocturn de Sant Sebastià es realitzarà com és habitual al Pavelló 1r d’Octubre de Matadepera. La inscripció serà de 20€ per jugador/a. (Inclou sopar amb beguda i ressopó de pernil amb pa amb tomàquet). També hi ha la possibilitat de guanyar un pernil amb el teu equip!
Els equips participants seran convidats per l’organització, però si hi esteu interessats podeu enviar un correu a [email protected]
Organitzat pel Matadepera 88 Hoquei (M88H)
CORREFOC I MARXA DE TORXES
Cap a 2/4 de 9, un cop plantat el pi dels nens
Sortida des de la plaça de Cal Baldiró, carrer dels Pratginestós, carrer Ramon Mias, carrer Sant Joan, carrer Sant Llorenç, plaça Sant Jordi, carrer Enric Genescà, fins davant del Pavelló 1r d’Octubre.
Una nit plena d’energia, foc, fum i música s’iniciarà pel poble amb torxes, fogueres i timbals. Marxa de torxes acompanyats per la tabalada dels diables i la pirotècnia dels nostres amics de la Colla del Bitxo del Torrent Mitger.

ENCESA DE LES MONUMENTALS FOGUERES
A continuació, a dins la Riera de Les Arenes. Davant del Pavelló
Sant Sebastià es caracteritza per l’olor de fum, els colors i l’escalfor del foc i la germanor entre els matadeperencs. I un moment on aconseguim reunir aquestes característiques és en l’encesa de les impressionants fogueres. Al bell mig de la Riera de les Arenes encendrem enormes fogueres perquè tots vingueu a buscar el caliu durant tota la nit.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa