MónTerrassa
Pau Betriu escollit nou president de la Germandat de Sant Sebastià
  • CA

Pau Betriu ha estat escollit com el nou president de la Germandat de Sant Sebastià. L’entitat va escollir nova junta directiva en l’assemblea general celebrada el passat dilluns, 25 d’abril, a la sala d’actes del Casal de Cultura. La resta de components que acompanyaran Betriu en aquesta nova etapa són: Pau Montagut (vicepresident), Sergi Campoy (tresorer), Alba Pujol, Maria Cano, Marc Closa, Patricia Catalán, Èric Riba, Joan Torruella, Laura Capella, Anna Torrents i Isidre Martinez.

D’aquesta manera, Betriu pren el relleu a Montagut. Segons declaracions recollides per Matadepera.cat, “malgrat la pandèmia, que ha condicionat la festa durant dues edicions, hem procurat anar més enllà de les limitacions imposades, i procurar que fos la festa de tot el poble”. Remarcant que les festes es troben ara en un moment molt dolç, ja que compten “amb les finances sanejades i nous actes consolidats”. L’expresident també va tenir agraïments per totes les persones i entitats que hi treballen, incloent l’alcaldessa Mireia Solsona i l’alcalde Nil López, malgrat tenir algunes vegades “idees diferents”.

Vinculat a la Germandat des del 2016

Pel que fa al nou president, amb només 27 anys i una mitjana d’edat de la resta de components de 31, aquesta serà la Junta Directiva més jove dels 122 anys de l’entitat. Una joventut per altra banda, que no està exempta d’experiència: Betriu és germà des de l’any 2000, es va vincular a l’organització de la Germandat l’any 2016 (amb Toti Garcia com a president), i a la junta presidida fins ara per Guillem Montagut ha exercit com a vicepresident.

“Hem assolit el repte amb mota il·lusió però també amb la responsabilitat que comporta”, ha declarat Betriu. “La feina que ha dut a terme la junta fins ara ha estat excel·lent i entre els nostres objectius, igualar les festes al nivell que hi havia abans de la pandèmia, però també començar a preparar els 125 anys de l’entitat, donant un impuls com el que es va assolir en les celebracions del centenari”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa