MónTerrassa
La parròquia de Sant Joan de Matadepera canvia de rector
  • CA

El Bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, va comunicar aquest divendres la previsió de nomenaments per al proper curs 2018-2019, coincidint amb la Solemnitat dels Apòstols Sant Pere i Sant Pau. A Matadepera, hi haurà un canvi de rector: mossèn Joan Artur Boardman substituirà mossèn Javier Fernández, que ha estat al capdavant de la parròquia des de la marxa de mossèn David Abadías l’estiu de l’any passat.

Joan Artur Boardman va néixer a Palma el 1962, fill d’un militar nord-americà que estava al Puig Major, a Mallorca. Ja a Catalunya, va ser ordenat prevere el 2003. El 2005 va tornar a l’illa com a vicari de Sant Llorenç, S’Illot, Sa Coma i Son Carrió. El 2007 va ser nomenat rector de Montuïri i Pina, i l’any 2012, rector de Pollença i Port. El 2015 va retornar a Catalunya, nomenat rector de la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita de Sant Quirze del Vallès, on ha estat fins ara.

De la seva banda, mossèn Javier Fernández, que no ha estat ni un any de rector a Matadepera, passarà a ser vicari de Sant Salvador de Polinyà i Sant Jaume Apòstol de Sabadell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa