MónTerrassa
Oferta laboral per a dues persones majors de 52 anys a Matadepera
  • CA

El Servei d’Ocupació de Matadepera ha informat que a través de Xaloc, i dins el Programa Treball i Formació, s’ha convocat una oferta laboral per a dues persones majors de 52 anys a Matadepera. Es tracta de dos agents cívics, que han de realitzar, entre d’altres, tasques d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques per tal de fomentar accions de bona convivència i respecte entre la ciutadania, així com el bon ús dels béns públics i privats del municipi. Per poder accedir al càrrec és imprescindible estar inscrit com a Demandant d’Ocupació No Ocupat a l’Oficina de Treball i tenir residència al Vallès Occidental. Per a més informació, cliqueu l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa notícia. També us podeu adreçar al 900 800 046

Publicat – Modificat25/03/2022 – 05/04/2022

UbicacióTerrassa

Ocupació4411 – Empleats d’informació a l’usuari: Empleats de punts d’informació

Tasques específiques AUXILIAR AGENT CÍVIC/A -Tasques d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques per tal de fomentar accions de bona convivència i respecte entre la ciutadania, així com el bon ús dels béns públics i privats del municipi. – Ajudar a la ciutadania en l’ús dels seus drets i deures respecte a les normes d’urbanitat vigents. – Atenció dubtes, queixes i suggeriments de la ciutadania i participació en l’organització de les campanyes de civisme.

Capacitats requeridesIMPRESCINDIBLE: Estar inscrit com a Demandant d’Ocupació No Ocupat a l’Oficina de Treball i residència al Vallès Occidental -Orientació al client, habilitats comunicatives i adaptació per combinar feina en oficina i espais exteriors. -Flexibilitat i disponibilitat horària.

Requisits

Importants

Nivell acadèmicESO

Permís de conduirB

Vehicle propi

InformàticaProgramari d’Ofimàtica – Usuari Mig

Recomanables

InformàticaProgramari de Bases de dades – Usuari Bàsic

LlenguaCatalà – Nivell Independent B2

.Castellà – Nivell Independent B2

Informació d’interès

Data d’incorporació29/04/2022

Salari mensual1050€

Horari8h a 15:10h (tardes i festius puntualment)

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

ProrrogableNo

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa