MónTerrassa
Obre la primera botiga a Terrassa especialitzada en cafè per a esportistes
  • CA

Terrassa compta des de fa uns dies amb una botiga que segurament és única a la ciutat, ja que és especialitzada en cafè per a esportistes. Es diu Wattios Coffee i els seus responsables són dos joves emprenedors de Matadepera. Es troba situada al barri de Can Tusell, en concret al carrer de Tarragona, número 234. Per situar-nos, just darrere con hi ha la comissaria dels Mossos d’Esquadra. L’empresa és obra de Xavier Carmona i Esther Masdefiol que van decidir ara fa tot just un parell d’any, al principi de la pandèmia, donar resposta a una necessitat que consideraven que no estava resolta.

Tal com explicaven ells mateixos en una entrevista amb el portal municipal Matadepera.cat, ““Som un parella d’esportistes, i d’entre totes les begudes energètiques que hi ha al mercat, ens cridava l’atenció com una de tan popular com el cafè, que és consumida arreu del món i que és coneguda precisament per les seves propietats estimulants, no s’havia comercialitzat per a esportistes”.

Torrat artesanalment

Així va néixer “Wattios Coffee”, un cafè torrat artesanalment que fan ells mateixos. I que, a diferència de les marques més comercials, “no conté cap tipus d’additius, conservants o sucres”. I com a beneficis, sí que compta amb “propietats ergogèniques”, les quals són d’ajuda per al rendiment esportiu. És doncs, un estimulant natural.

L’empresa deu el seu nom a la unitat de potència universal. Des del 2020, comercialitzen un cafè especial de diversos orígens (Brasil, Etiòpia, Colòmbia, Índia) i que rep diversos noms adequats a l’esport: “sprint”, “aero”, “fuga” o “rest” en el cas del descafeïnat. El cafè es comercialitza en gra o mòlt, i es pot adquirir ja no només per internet, sinó també a la botiga que tenen a Terrassa; a més d’algunes botigues físiques de Barcelona i al seu estudi de Matadepera.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fèlix a febrer 26, 2022 | 09:11
    Fèlix febrer 26, 2022 | 09:11
    Parlant de botigues que obren: ha tancat el forn que havia obert fa uns mesos a dalt de la Font Vella, fent cantonada en aquella petita placeta que hi ha. No m'estranya: jo només hi vaig anar un cop i vaig sortir sense ganes de tornar-hi. Vaig demanar una xocolata desfeta i em van dur una mena de vas de llet de color xocolata. Quan me la portava la noia, ja veia que aquell fluid bellugava com aigua, de manera que vaig poder comprovar i patir com, allò, d'espès tenia el que jo de bomber. Vaig pagar a preu de xocolata desfeta un vas de llet amb polvets que em podia haver fet a casa per uns cèntims d'euro. Potser han tancat per altres motius, com la conjuntura econòmica actual o altres, però en el meu cas si m'haguessin fet puntuar-los els hagués posat un zero patatero. Perquè també hi sumo que van tardar més de deu minuts a servir-me... tenint el local buit! Em sap greu per l'empresari/a i el personal d'atenció al públic, però espero que els propers siguin més competents muntin el que sigui que muntin. Ho recorden, els més grandets?: "La feina ben feta no té fronteres".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa