MónTerrassa
El nou rector de Matadepera visita la parròquia de Sant Joan
  • CA
A la dreta, Joan Artur Boardman i Fidel Catalán a Can Roure | Joan Moreno

!--akiadsense-->

Joan Artur Boardman, el nou rector de la parròquia de Sant Joan, va fer el passat 18 de juliol una visita a Matadepera, on es va reunir amb Mossèn Fidel Catalán, que ha substituït aquests darrers mesos mossèn Javier Fernández. Catalán I Boardam van recórrer alguns dels equipaments municipals per tal que el nou rector, que prendrà possessió del nou càrrec al setembre, comenci a familiaritzar-se amb el poble.

Joan Artur Boardman va néixer a Palma el 1962, fill d’un militar nord-americà que estava al Puig Major, a Mallorca. Ja a Catalunya, va ser ordenat prevere el 2003. El 2005 va tornar a l’illa com a vicari de Sant Llorenç, S’Illot, Sa Coma i Son Carrió. El 2007 va ser nomenat rector de Montuïri i Pina, i l’any 2012, rector de Pollença i Port. El 2015 va retornar a Catalunya, nomenat rector de la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita de Sant Quirze del Vallès, on ha estat fins ara.

Mossèn Javier Fernández, que no ha estat ni un any de rector a Matadepera, passarà a ser vicari de Sant Salvador de Polinyà i Sant Jaume Apòstol de Sabadell.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Miquel López a juliol 30, 2018 | 11:03
    Miquel López juliol 30, 2018 | 11:03
    Algú ens pot explicar els motius reals del canvi? Penso que hi ha un cert marro.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa