MónTerrassa
Nil López liderarà la candidatura “Suma’t + Matadepera”

Nil López ha presentat la seva candidatura a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. L’actual alcalde, dins del grup municipal de Junts per Matadepera, ha decidit tornar-se a presentar en els comicis locals però, aquesta vegada, ho farà sota un paraigua diferent, el seu propi partit. Porta per nom “Suma’t + Matadepera” i va ser oficialment presentat aquest dijous passat, a la plaça de Cal Baldiró.

L’acte va comptar amb la participació del nou cap de llista i també d’aquelles persones que l’acompanyaran a partir d’ara. Aquesta candidatura independent, i deslligada que qualsevol partit d’àmbit nacional, té el suport de personalitats reconegudes al poble. Així, es va desvetllar que d’entre els integrants de la llista que conformaran els candidats a regidors de l’Ajuntament de Matadepera s’hi troben el regidor Pol Roura, Jaume Riera, alcalde de Matadepera entre 1999 i 2003, o Joaquim Esquius, qui va ser regidor de cultura entre 1991 i 1999.

Amb el suport de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart

“Moltes gràcies a tots els que heu omplert la plaça de Cal Baldiró amb il•lusió i ganes de participar!”, ha manifestat a través de les xarxes socials López, que ha volgut fer una empenta a la candidatura i animar als seus conciutadans a “sumar-se” al projecte. “Suma’t neix amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida, conèixer i satisfer les necessitats de la gent de Matadepera, amb proximitat, de forma eficient i sostenible!”, ha subratllat deixant entreveure quines seran les prioritats que recollirà el seu programa electoral.

Entre el públic assistent a l’acte de presentació s’hi va poder veure a primera fila l’actual alcalde i líder de Tot per Terrassa, Jordi Ballart, qui va manifestar el seu suport directe a Nil López, i també Sílvia Fuster Alay, qui va ser presidenta de la Plataforma Ciutadana per Barberà, regidora i cap de l’oposició des de l’any 2007 al 2015, i portaveu del seu partit fins al 2015.

Acte de presentació del nou partit polític liderat per Nil López | Suma’t + Matadepera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa