MónTerrassa
Millora a un dels accessos a Matadepera
  • CA

La Generalitat iniciat aquesta setmana la continuació dels treballs de millora de la carretera C-1415a de Terrassa a Sentmenat en el seu pas per Matadepera.

Així, en la intersecció de la carretera amb la BV-1248, està previst que aquest dimecres s’iniciïn els treballs de caixa i afermat per tal de dotar al ramal del moviment de Matadepera a Terrassa d’una cunya d’incorporació. Per fer-ho, l’horari de treball serà de dilluns a dijous de 2/4 de 10 a 2/4 de 5, i els divendres de 2/4 de 10 fins a les 2, informa Matadepera.cat.

Els vehicles que hagin d’efectuar el moviment de Matadepera a Terrassa usaran en aquests períodes de temps el mateix ramal del moviment de Matadepera a Castellar, podent girar a la dreta posteriorment. Es preveu que aquesta situació és perllongui aproximadament durant una setmana.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Artur a setembre 25, 2021 | 09:43
    Artur setembre 25, 2021 | 09:43
    Caldria també fer una actuació urgent a l'altre cantó del pont de la Batzuca. La incorporació dels vehicles provinents de Sabadell en direcció a Matadepera o a Terrassa és molt perillosa. Hi ha un carril d'incorporació molt curt i seguit d'un senyal de deixar pas sense gaire visibilitat per deixar pas als vehicles provinents de Castellar del Vallès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa