MónTerrassa
Matadepera prepara un acte de comiat per a Mossèn David
Mossèn David a principis de juny a Can Roure | Ajuntament de Matadepera

!--akiadsense-->

Aquest 9 de setembre, els parroquians de l’Església de Sant Joan de Matadepera organitzen un acte de comiat a Mossèn David Abadías, que consistirà en una Missa, que es celebrarà a les 19:30 hores de la tarda a la mateixa església i un sopar posterior al carrer, obert a tothom, que s’organitzarà al carrer Pere Aldavert. Tothom que vulgui participar del sopar de germanor haurà de portar algun plat per compartir amb la resta. Per a més informació, podeu enviar un correu a comiatmndavid@gmail.com

Mossèn David Abadías i Aurín deixarà Matadepera per incorporar-se a les rectories de Sant Vicenç de Mollet i Sant Fost de Campcentelles. Abadías va ser nomenat rector de la Parròquia de Sant Joan el 29 de juny de 2008 en substitució de Mossèn Germà Prats, i va entrar com a rector l’1 de setembre del mateix any. Procedent de la Parròquia de la Verge de Fàtima de Granollers, també ha estat delegat episcopal de catequesi.

El nou rector serà Javier Fernández Pérez, va ser ordenat prevere el 3 de febrer de 2013 i procedeix a la Parròquia de Santa Maria de Rubí.

Nou comentari

Comparteix