MónTerrassa
Matadepera ja es prepara per a la Diada de l’11-S
  • CA
Trams assignats per àrees territorials
Trams assignats per àrees territorials | ANC

!--akiadsense-->

Un any més, l’Assemblea Nacional Catalana prepara una multitudinària manifestació de cara a la propera Diada de l’11 de Setembre. El punt de trobada serà als carrers que conflueixen a la Plaça Espanya de Barcelona a partir de les 4 de la tarda. Com cada any, i des de primera hora i durant tot el dia, hi haurà diverses activitats. El tram assignat a Matadepera és el 12, tot i que és de lliure elecció. Les inscripcions es poden fer a https://diada.assemblea.cat/

Pel que fa a Matadepera, s’hi podrà anar en autocar, que sortirà a les 2 de la tarda davant del Camp de Futbol, amb tornada aproximada a les 9 del vespre i al mateix lloc. El preu és de 10 €uros. Per altra banda, hi ha el kit amb la samarreta (aportació a l’organització dels actes, ja que l’ANC no rep subvencions) que té un cost de 15 €uros.

La venda de tiquets i samarretes es farà a la botiga MIC Sabates (Carretera de Terrassa, 4), en horari comercial; al Casal de Cultura, del 26 al 30 d’agost, i del 2 al 6 de setembre, de 7 a 9 de la tarda, i també a la mateixa parada de l’ANC, durant la Festa Major.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa