MónTerrassa
Matadepera invertirà 34.968 euros en càmeres de seguretat
  • CA
Ple extraordinari de Matadepera | Míriam Vila

!--akiadsense-->

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Matadepera va acollir aquest dimecres 17 de maig, un Ple Extraordinari amb dos punts a l’ordre de dia, el més important dels quals, l’aprovació de l’expedient número 4 de modificació de crèdits del Pressupost d’aquest 2017, uns diners que surten del romanent de Tresoreria fruit del superàvit de l’any passat i que sumen 211.117 euros, segons informa Matadepera.cat.

D’entre les inversions més rellevants, 34.968 euros que aniran per a càmeres de seguretat, i 108.950 euros que es destinaran al projecte executiu del Teatre – Auditori en funcions de polivalència. També s’invertiran 15.000 euros en la conservació i manteniment de l’ascensor del carrer Sant Isidre, 25.000 euros en treballs forestals d’autoprotecció a la zona de Sant Llorenç dels Pins, i 20.000 euros més per pavimentació de vies.

Al ple també es va modificar l’ordenança fiscal número 3.19 referida a les tarifes del Camp de Golf Municipal per la qual s’estableix una modalitat d’ús esportiu on el pack de 200 Green Fees tindran un preu de 7 euros la unitat. La validesa serà de 12 mesos a partir de la data de la compra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa