MónTerrassa
Matadepera enceta unes festes de Sant Sebastià marcades per la Covid
Enguany la plantada del pi serà mecànica
Enguany la plantada del pi serà mecànica | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

Aquest dijous i per espai de dotze dies, fins al dilluns 25, amb la retirada del pi de la plaça, Matadepera celebra unes Festes de Sant Sebastià ben diferents, marcades per la pandèmia. És la primera vegada en els més de 40 anys de celebració de les festes que es presenten amb tanta incertesa, però des de la Junta s’ha tingut molt clar que, d’alguna manera o altra, han d’estar ben presents. Aquest dijous tindrà lloc l’ofrena del pi a la parròquia de Sant Joan.

Enguany, la multitudinària plantada del pi haurà de ser sense públic. Es podrà seguir, però, a través del web de la Germandat. Serà aquest 16 de gener a les 9 del matí des de la plaça de Cal Baldiró, on, els Grallers de Matadepera posaran la música en l’arribada del pi a la plaça i on el pi s’alçarà gràcies a mitjans mecànics.

Segons informa Matadepera.cat, el programa de les festes ha patit diverses modificacions des que va sortir d’impremta i s’ha repartit amb la Gaseta de gener a totes les cases del poble, amb actes s’han suprimit i d’altres s’han modificat per adaptar-los a les mesures restrictives d’aquestes dies. És per aquest motiu que es recomana que es consulti la web de l’entitat, presentada fa pocs dies, o a l’agenda del web municipal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa