MónTerrassa
Matadepera altera el calendari fiscal i estudia bonificacions pels comerciants
  • CA

L’Ajuntament de Matadepera, a través d’un Decret d’Alcaldia, ha publicat noves disposicions que afecten al calendari fiscal i a d’altres mesures de caràcter tributari. La principal d’elles, és la modificació del termini de pagament en període voluntari dels tributs locals que s’endarrereix. Es tracta de l’impost de vehicles de tracció mecànica, les taxes de gestió de residus domèstics, comercials i de clavegueram, la taxa d’entrada de vehicles-guals, les tres fraccions de l’impost de béns immobles, l’impost de béns immobles rústics i l’impost d’activitats econòmiques. Les noves dates es disposen en un quadre que podeu consultar a la dreta d’aquesta pàgina.

Per altra banda, també s’està estudiant possibles bonificacions d’aquests impostos per a comerciants i empreses afectats donada l’excepcionalitat de la situació. En el cas de liquidacions ja practicades a serveis municipals no prestats (Escola de Música, Escola Bressol, Taller d’Art, les activitats esportives dirigides i el golf), es procedirà a la devolució de l’impost corresponent.

En un altre Decret d’Alcaldia també publicat aquest dijous a la tarda, l’Ajuntament també estableix la suspensió dels terminis d’execució de les obres de promoció privada de qualsevol tipus durant el termini de vigència de l’estat d’alarma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa