Pepet i Marieta seran a Matadepera aquest dimecres | Pepet i Marieta

!--akiadsense-->

L’equip d’El Suplement de Catalunya Ràdio, encapçalat pel seu director i presentador, l’excol·laborador de Matadepera Ràdio Ricard Ustrell, es desplaçaran a Matadepera aquest proper dimecres 23 d’agost a la tarda per gravar el videoclip de La cançó d’El Suplement, que serà la sintonia que acompanyarà el programa al llarg de la temporada que ve, segons informa Matadepera.cat.

El grup ebrenc Pepet i Marieta, amb la col·laboració d’Els Amics de les Arts, Gossos, Judit Nederman, entre altres, seran els encarregats de posar veu a La cançó d’El Suplement. El videoclip es rodarà aquest proper dimecres 23 d’agost a les 6 de la tarda a la plaça de Cal Baldiró, amb la presència del grup “Pepet i Marieta” i amb una Unitat Mòbil de Catalunya Ràdio. Tots els matadeperencs hi estan convidats per tal de poder complir un objectiu: omplir la plaça de gent i fer de Matadepera el centre de Catalunya Ràdio per un dia.

El videoclip es podrà veure per TV3, a la web de Catalunya Ràdio i per les xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) del programa a partir del mes de setembre.

Nou comentari

Comparteix