Marta Garcia Cardellach, premiada
Marta Garcia Cardellach, premiada | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

La matadeperenca Marta Garcia Cardellach ha estat guardonada amb el Premi “Invisibles del Circ”, a la 37a edició dels Premis Lacetània de les Arts i la Cultura que es va lliurar divendres passat al Teatre Conservatori de Manresa, segons informa Matadepera.cat.

El premi “Invisibles del Circ” és una categoria pensada per a donar a conèixer persones que amb el seu talent contribueixen de forma destacable al món del circ sense desenvolupar el seu treball a l’escenari. Marta Garcia Cardellach ha estat escollida per la Xarxa d’espais de Circ de Catalunya “pel seu amor i entrega al món del circ, per la seva invisibilitat i omnipresència en multitud d’espectacles i projectes de circ, i la seva visió moderna i espontània de com plasmar el circ en l’art de la fotografia”.

Garcia Cardellach és fotògrafa especialitzada en circ. Ha dut a terme diferents projectes personals en aquest àmbit i treballa habitualment fotografiant els espectacles i creacions de diferents companyies de circ catalanes. Ha creat la mostra “Ser”, inspirada en el circ com a eina de renovació, i amb la voluntat de captar el moviment de la identitat en constant transformació. Per altra banda, és una de les fotògrafes del projecte fotogràfic “Horitzons. Parlem?”, que té lloc aquesta setmana en els actes del Filmat.

Nou comentari

Comparteix