MónTerrassa
Malta s’interessa pel funcionament de la Deixalleria de Matadepera
  • CA
La delegació de Malta amb tècnics de Matadepera | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

El passat dilluns 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, una delegació del govern de Malta va visitar la Deixalleria Municipal, segons recull Matadepera.cat. La visita tenia com a objectiu conèixer de primera mà el sistema de recollida Porta a Porta i la importància de la deixalleria per al bon funcionament del servei de recollida. El govern de Malta estudia la implantació d’aquest sistema de recollida de residus i, per això, estan analitzant diversos municipis que ja recullen els seus residus amb aquest sistema.

La delegació estava formada tant per membres de Wasteserv Malta, l’empresa estatal que s’encarrega de l’elaboració del projecte Porta a Porta, com per membres de Frith Resource Management, una consultoria anglesa que està donant suport en la producció del projecte. Per part de Wasteserv Malta, van estar presents Clyde Falzon, Cap d’Implementació Estratègica, i Daniella Psaila, Cap del Departament d’Operacions. En representació de Frith Resource Management, van visitar la deixalleria el seu director, Paul Frith i també Leanne Trow, Consultora Mediambiental.

Tots ells van ser rebuts per Josep Antoni Lao, Cap del Servei i Brigada Municipal i Emiliano Díaz, encarregat de manteniment dels edificis municipals de l’Ajuntament de Matadepera. En primer lloc se’ls hi va explicar als visitants l’evolució del Porta a Porta al municipi. A continuació, Antonio Arrabal, gerent de Juan y Juan, empresa concessionària del servei, els va mostrar el funcionament d’un dels vehicles tricompartimentats que realitzen la recollida a Matadepera. Finalment, es va fer una visita guiada per la deixalleria i se’ls va obsequiar amb utillatge del Porta a Porta i un llibre sobre la història de Matadepera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa