MónTerrassa
L’infantil del Matadepera es proclama campió de la Lliga
  • CA
Es jugadors del CF Matadepera | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

A una setmana per acabar el torneig, l’Infantil “A” del CF Matadepera ja celebra el campionat de lliga, després d’imposar-se al CN Terrassa per 6 gols a 0. Va ser aquest passat cap de setmana, quan el conjunt matadeperenc només necessitava 1 punt per sentenciar de forma matemàtica el campionat. Amb aquesta victòria, el CF Matadepera es proclama campió de lliga del grup 32 de la segona divisió aconseguint l’ascens de categoria, segons informa Matadepera.cat.

El Matadepera ha realitzat una magnífica temporada. Disputades 29 jornades, el conjunt matadeperenc suma 26 victòries i només 3 derrotes. Màxim golejador de la categoria amb un total de 194 gols a favor i un dels menys golejats, amb 28 gols encaixats.

L’equip infantil “A” del CF Matadepera està format per Lluís Armengol, Javier Arregui, Pol Artés, Pau Batalle, Pol Bonavila, Xavi Camp, Pau Casajoana, Guillem Domènech, Joan Garcia, Lluc Huguet, Oriol Làzaro, Pep León, Jan López de Marina, Adrià Morales, Josep Oliva, Joaquim Canal, Pau Riba, Gerard Santamaria i Bernat Codon, dirigits per Toni Sánchez i Carles Valldaura “Xampa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa