MónTerrassa
Es limiten i senyalitzen accessos al Parc Natural de Sant Llorenç
Cartell recordant que s'han de portar els gossos lligats
Cartell recordant que s’han de portar els gossos lligats | Aj. Matadepera

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Matadepera, en coordinació amb el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac ha anunciat que a les properes setmanes es limitaran i se senyalitzaran alguns accessos i usos del medi natural i la xarxa viària, segons informa Matadepera.cat.

En aquest sentit, es col·locaran cartells per educar sobre com portar correctament els gossos i la bona convivència amb la gestió ramadera que es fa de determinats espais. Aquestes es trobaran en l’àmbit territorial de Can Torres, Font de la Tartana, Camí Moliner, Torre de l’Àngel, la Barata, Can Garrigosa, Can Pèlacs i Can Robert.

Pel que fa a la xarxa viària i l’accés motoritzat al medi natural, es preservarà i es limitarà la freqüentació dins l’àmbit del Parc Natural en l’accés al Gurugú mitjançant la instal·lació de cartells i cadenes a l’accés de l’aparcament del Camí Moliner i al dipòsit d’aigua de l’accés des de Sant Feliu del Racó. A la resta de camins que formen part de la xarxa viària bàsica per la prevenció d’incendis forestals, s’hi col·locaran cartells que informaran de zona d’alt risc d’incendi, raó per la qual se’n podrà limitar l’ús en cas de condicions de risc d’incendi forestal al medi natural.

Senyals en un camí del Parc Natural
Senyals en un camí del Parc Natural | Aj. Matadepera

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa