MónTerrassa
Les Festes de Sant Sebastià tornen amb canvis per culpa de la Covid

Les Festes de Sant Sebastià de Matadepera tornen aquest cap de sertmana, però hi fan amb canvis obligats per culpa de la pandèmia de Covid. La Germandat de Sant Sebastià prima la seguretat de la ciutadania i ha optat per anul·lar algunes de les activitats que s’havien de celebrar dissabte, diumenge i dilluns. “Volem continuar essent molt curosos amb les mesures anti-covid, i per això ens hem vist obligats a suspendre o modificar alguns dels actes”, ha manifestat el president, Guillem Montagut. Aixó doncs, no hi haurà sopar i ball de Sant Sebastià, ni la sessió jove que arribava després. El dilluns se suspèn l’aperitiu musical per a la gent gran. Diumenge, el ball de l’arbre i el ball del tortell que es fan el migdia a la plaça de Cal Baldiró es queden només en exhibicions.

Per a canvis d’última hora, web o la de la Germandat de Sant Sebastià.

Des del 1975, el concurs de grimpaires esdevé un dels actes més emblemàtics de les festes de Sant Sebastià de Matadepera.
Peus descalços, mitjons llargs, barretines, reïna a les mans,…tot s’hi val per arribar el primer a dalt.
Les inscripcions començaran a les 10 del matí i es tancaran en arribar als 100 inscrits.
Començarem amb els que seran els 10 millors classificats en el concurs infantil de grimpaires de la setmana anterior, doncs seran els afortunats de provar el pi dels grans.
Seguidament, començaran la resta de categories amb opció de premi. Acabarem com sempre, amb els millors grimpaires d’anys anteriors.
Aquest any diferenciarem les tècniques de grimpada: la tècnica tradicional i la tècnica moderna. Per a més informació visiteu el web de la Germandat de Sant Sebastià:

Les categories amb premi als tres millors classificats seran:
-De 10 a 20 anys, masculina
-De 10 a 20 anys femenina
-De 20 a 40 anys masculina
-De 20 a 40 anys femenina
-Categoria més de 40 masculí
-Categoria més de 40 femení

El primer classificat de la categoria femenina i masculina, rebrà un pernil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa