MónTerrassa
Laura Pinyol publica la seva primera novel·la

La periodista matadeperenca Laura Pinyol acaba de publicar la seva primera novel·la editada per Amsterdam Llibres, El risc més gran, un debut literari que ja es pot trobar a la majoria de llibreries del país.

La història gira entorn de la Júlia, una dona de trenta-quatre anys i mare de dos fills, que es trasllada a viure a Prat de Comte, a la Terra Alta. Ho fa després d’una trencadissa emocional i amb la sensació d’haver quedat atrapada en una teranyina que els altres han teixit per a ella. Lluny de ciutat, la Júlia ha d’aprendre a conjugar la seva vida amb els buits que han deixat les persones que s’estima —la mare carismàtica, el marit distanciat, l’amant esquívol, la seva amiga Tona—, endreçar els records i sobreposar-se a les incerteses.

El risc més gran ha estat definida com una novel·la de fugida i afirmació, en la qual l’abisme de la incomunicació està sempre a un pam del camí que recorren els protagonistes. Laura Pinyol proposa, mitjançant la mirada serena i rebel de la Júlia, un viatge a les profunditats de les relacions sentimentals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa