MónTerrassa
Es jubila el treballador més veterà de l’Ajuntament de Matadepera
  • CA
A la foto, Miquel Artigas, segon a la foto, acompanyat de Glòria Serra, arquitecta de Llicències d’obres; Albert Turu, inspector d’obres; i Concepció Rosaura, administrativa de l’Àrea
A la foto, Miquel Artigas, segon a la foto, acompanyat de Glòria Serra, arquitecta de Llicències d’obres; Albert Turu, inspector d’obres; i Concepció Rosaura, administrativa de l’Àrea | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Ha estat el responsable de la interpretació, confecció i implementació del planejament urbanístic municipal, que en el seu moment, als anys 80, va regular l’important creixement de la població i va acabar configurant el paisatge actual del poble. Miquel Artigas, el treballador més veterà de l’Ajuntament es jubila aquest dilluns després de 41 anys de feina, tal com informa Matadepera.cat.

Artigas va començar la seva carrera com a arquitecte municipal a l’Ajuntament de Matadepera el mes de juliol de 1978, pocs mesos abans de l’inici dels primers ajuntaments democràtics. Llavors era alcalde Josep Mas Puig i el secretari era en Jaume Casademont Guardia.

La població estava sobre els 2.100 habitants aproximadament i naturalment, el poble era ben diferent del d’ara. En un acta del Ple del 6 de juliol d’aquell mateix 1978 es diu que s’havia obert el nou consultori mèdic municipal “en los bajos del Ayuntamiento”. Es plantejava estudiar el tema de la recollida d’escombraries i s’estava a punt d’entrar en un moment on hi hauria molta pressió urbanística que va obligar al primer ajuntament democràtic a elaborar un pla urbanístic que acabaria veient la llum l’any 1983 i que es mantindria vigent molts anys.

En aquestes més de 4 dècades Artigas ha assessorat tècnicament els diferents alcaldes i regidors d’Urbanisme que han passat per l’Ajuntament. Els seus companys de l’Àrea d’Urbanisme, amb qui ha compartit feina i coneixements, continuaran gestionant la seva feina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa