MónTerrassa
Es jubila la directora de la Biblioteca Àngel Guimerà de Matadepera
  • CA
Mariàngels Alfonso, envoltada de llibres
Mariàngels Alfonso, envoltada de llibres | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

La Biblioteca Àngel Guimerà de Matadepera acomiada aquest dimecres la seva directora, Mariàngels Alfonso que ha estat al capdavant d’aquest equipament prop de 30 anys. “És una sensació agredolça, és clar”, va comentar Alfonso al “MTD Notícies” de Matadepera Ràdio del passat dijous, “perquè ara toca cedir el relleu a noves persones, però també és veritat que no pots tancar d’un dia per l’altre un lloc del que has format part durant molt de temps”.

Segons recorda Matadepera.cat, Alfonso va entrar a treballar-hi l’any 1988, quan va viure el trasllat de la Biblioteca, que llavors estava situada al carrer Ramon Mias a les actuals dependències del Casal de Cultura, en aquella època acabat d’inaugurar: “Feia falta un professional titular que classifiqués i ordenés el material que hi havia i vaig entrar-hi una mica per casualitat, quan Pepita Torrella n’era la titular”.

Alfonso va marxar un temps a la Generalitat però al jubilar-se Torrella va tornar a ser cridada per ocupar la plaça. “em va trucar la llavors regidora Catalina Galí”, comenta Alfonso, “i des de llavors que no m’he mogut”.

Durant aquests anys, la Biblioteca ha dut a terme un munt d’iniciatives, a banda de les activitats pròpies d’aquest espai, com Hores del Conte, Clubs de Lectura, Tertúlies Musicals o conferències, entre moltes altres activitats. Pel que fa als nous reptes, un dels més destacats, trobar una nova ubicació per donar resposta a les necessitats creixents que té aquest espai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa