MónTerrassa
Jordi Autonell torna a ser el millor grimpaire de Matadepera
  • CA

La jornada ha començat, com sempre, amb els 10 millors classificats del concurs infantil de grimpaires de la setmana anterior, i tot seguit, la resta de categories amb opció de premi, acabant, com sempre, amb els millors grimpaires d’anys anteriors.

Els guanyadors de les diferents categories, tots ells en la vessant “clàssica” han estat: Biel Crespi Ramon (De 10 a 20 anys, masculina amb 1’55”); Carla Vinyas Nieto (de 10 a 20 anys femenina amb 2’46”); Àlex Sánchez (de 20 a 40 anys masculina amb 45″); Lara Domènech (de 20 a 40 anys femenina, amb 1’56”); Joan Trabal (categoria més de 40 masculina amb 1’03”); Montse Mollet (categoria més de 40 femenina amb 2’43”). A banda del pernil pels primes classificats, també s’ha sortejat entre tots els participants 2 premis per valor de 400 euros i 200 euros per bescanviar per material esportiu.

Més informació

Un conte sobre les festes de Sant Sebastià

Pau Porcar Flores i Laura Uroz Grané són els autors del conte “Tià, el pi de Matadepera”, que es va presentar coincidint amb la inauguració de la Mostra d’art que el Col·lectiu d’Art de Matadepera va organitzar per les Festes de Sant Sebastià, el passat 14 de gener. 

La idea d’escriure el conte es remunta a l’inici de la pandèmia, però no va ser fins al novembre passat quan el van desenvolupar. Els autors expliquen que “volíem que hi hagués una eina que servís per explicar les Festes de Sant Sebastià als infants” i ens agradaria que pogués arribar a totes les escoles del poble. L’argument del conte ha estat creat conjuntament, les il·lustracions són obra d’Uroz i el text de Porcar.

L’argument del conte parla sobre un pi, un esquirol neguitós i una nena eixerida que viuran en primera persona les Festes de Sant Sebastià on l’arbre en serà el protagonista i veurà complert el seu somni de joventut. Els tres personatges animen a gaudir de diferents actes de les festes, com la baixada del pi, el sopar al bosc, la pelada i plantada de l’arbre o la grimpada.

Més informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa