Jan Margarit, segon al Quilòmetre Vertical d’Arrendondo
Jan Margarit, al campionat estatal de KV | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

El jove atleta matadeperenc Jan Margarit ha tornat a tenir un destacadíssim paper al Campionat d’Espanya de Quilòmetre Vertical (KV) d’Arredondo, que es va disputar el cap de setmana passat i on va quedar segon a la classificació absoluta i primer en la seva categoria. Un total de 256 corredors van participar en aquesta sisena edició del Quilòmetre Vertical, que va enllaçar l’ajuntament d’aquesta localitat de Cantàbria amb el cim del Mosquiteru, a 1.213 metres d’altitud.

Els participants van enfrontar-se a 1.010 metres d’ascens i 2’7 quilòmetres cronometrats, que van estar coronats per Iñigo Lariz i Maite Maiora. Jan Margarit va cobrir la distància amb 35 minuts i 33 segons, només 19 segons més que el guanyador.