MónTerrassa
Imatges gegants a Matadepera en un projecte de Fotògrafes en acció
Fotografies penjades al camp de futbol
Fotografies penjades al camp de futbol | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

“Horitzons: parlem?” és un projecte de fotografia participativa sorgit de la inquietud per conèixer les diverses mirades que conviuen a Matadepera. Des del camp de la fotografia i l’audiovisual, Marta Badia, Bel Gestí, Marta Garcia Cardellach i Míriam Vila han impulsat una experiència fotogràfica per descobrir algunes de les mirades que formen el territori de Matadepera. Segons informa Matadepera.cat, en total hi ha set sèries de fotografies que estaran penjades a diversos espais del poble fins passat festes.

El grup, anomenat Fotògrafes en Acció, ha desenvolupat un projecte que s’ha dividit en dues fases: la primera estava destinada a totes aquelles persones que tinguessin ganes de compartir la seva perspectiva i la seva mirada sobre diverses temàtiques que podien escollir. En aquesta fase, es feia servir la fotografia com a mitjà per explorar nous punts de vista, establir un diàleg amb les participants i expressar els diversos horitzons que conviuen en un territori. La segona fase ha consistit en plasmar les diverses mirades recollides en format de retrats fotogràfics.

El resultat d’aquest procés s’exposa en retrats de gran format a diversos espais públics del poble, juntament amb textos representatius de cadascuna de les experiències. I el resultat ja es pot veure a diferents indrets del municipi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa