MónTerrassa
Guillem Montagut, nou president de la Germandat de Sant Sebastià
  • CA
Assemblea de la Germandat de Sant Sebastià | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

La Germandat de Sant Sebastià va celebrar en una Sala d’Actes del Casal de Cultura ben plena, una assemblea general on Guillem Montagut va ser escollit nou president de l’entitat, segons informa Matadepera.cat. La seva va ser l’única candidatura presentada en una junta que tindrà pocs canvis i que pretén continuar la labor iniciada pel seu predecessor Toti Garcia, que va rebre una placa commemorativa per la seva labor al capdavant de l’entitat. A la nova Junta, Dolors Martí i Pau Betriu exerciran de vicepresidents, i entre les incorporacions, Èric Riba i Marc Closa.

A l’acte, presidit pel president sortint i pel president entrant, també hi havia el president d’honor Josep Martínez i Lluís Chueca, i en ell també es va fer lliurament de la distinció al guanyador del concurs de fotografia, que va recaure en Andreu Iglesias.

“Ha estat tot un honor presidir l’entitat més antiga de Matadepera durant 1492 dies”, va manifestar Garcia, “he conegut molt més el poble i la seva fantàstica gent, he sentit el voluntariat, l’altruisme, i l’essència d’aquest poble al peu d’aquesta muntanya tant especial que ens fa únics”.

Montagut, ex-cap del Parc de Bombers de Matadepera, ha estat molt vinculat a l’entitat als darrers anys i accepta el càrrec “amb il·lusió però també amb molt de respecte” per la responsabilitat que suposa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa