MónTerrassa
La Guàrdia Civil entra a la impremta d’un empresari de Matadepera a Òdena
  • CA

La Guàrdia Civil ha entrat aquest divendres al matí a la impremta Innovapack d’Òdena (Anoia), situada al polígon al Polígon Pla de les Gaverreres per fer-hi un escorcoll buscant material relacionat amb el referèndum. Fonts de l’empresa han explicat a l’ACN que els agents han accedit a l’empresa preguntant per urnes i paperetes, però n’han marxat poc després sense endur-se res. El propietari i administrador és Llorenç Vilanova, de Matadepera.

La sospita es produïa per una broma en un grup de WhatsApp dels empleats de la impremta. Els treballadors van rebre dijous a la tarda un palet que provenia d’una altra empresa d’embalatges, amb cartonatges de cosmètica, i en el qual, de broma, posava: “Material per a paperetes i urnes”. Els empleats van fotografiar l’etiqueta i la van enviar per WhatsApp amb comentaris irònics sobre el paquet.

Però d’alguna manera, la Guàrdia Civil va assabentar-se’n i aquest divendres, amb deu agents i cotxes no logotipats, ha accedit a l’empresa sense cap ordre judicial i comunicant que volien fer un registre. Els responsables de l’empresa, que han permès l’entrada, els han assegurat que no han fet cap feina pel referèndum però tot i així els agents han obert igualment tots els paquets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa