MónTerrassa
Genís Zapater fa 4 cims alpins en 6 dies
  • CA
Genís Zapater dalt del cim dins del projecte Chainning Dream Peaks | G.Z.

!--akiadsense-->

Genís Zapater es va proposar coronar en només sis dies quatre dels cims més emblemàtics dels Alps: el Mont Blanc, el Gran Paradiso, el Cerví i el Mont Rosa. Amb aquesta proesa, ha acumulat més de 24.000 metres de desnivell i ha recorregut 160 quilòmetres per viaranys, roques, neu i gel. I ho ha aconseguit.

La primera etapa va ser el Mont Blanc, que va començar el dia 3 de setembre, i on va fer un primer recorregut en BTT des de Chamonix fins a Bellevue, recorrent 23 quilòmetres en una hora i 50 minuts. I d’allí al cim, on hi va invertir 17 hores recorrent amb un desnivell acumulat de 6.750 metres. I en poc més de 24 hores va passar del Mont Blanc al Gran Paradiso, que va coronar en 9 hores, una distància de 24 quilòmetres recorreguts i un desnivell acumulat de 4.530 metres.

La tercera etapa, el Cerví, va ser una de les més complicades. El mal temps va obligar a esperar un dia el cim, que es va fer en 17 hores i 45 minuts, recorrent una distància de 23’5 quilòmetres i 4.300 metres de desnivell acumulat. Finalment, el quart cim es va fer després de descansar i el bon temps va afavorir que es pogués coronar en 14 hores i 30 minuts, recorrent 50’3 quilòmetres i 8.300 metres de desnivell acumulat.

A les seves xarxes socials, Zapater ha escrit que “He coronat una de les aventures més potents de tota la meva vida. I malgrat que ha passat fred, por i gana des de la Patagònia fins a Nova Zelanda, passant pel Japó i Canadà, res es pot comparar en intentar encadenar i tan ràpid com sigui possible, aquestes quatre senyores muntanyes”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa